Voorschoolse opvang

Heeft u vragen bel ons (0591)615518

De voorschool wordt gefaciliteerd door stichting Peuterwerk.

PEUTERSPEELZAAL IN ONTWIKKELING

Op voorschool De Rank kan uw peuter van 2,5 tot 4 jaar terecht om onder professionele begeleiding te spelen en te ontdekken. Spelen op de voorschool heeft een positieve uitwerking op de ontwikkeling van uw kind. Uw kind wordt begeleid in de ontwikkeling van sociale, cognitieve, fysieke en morele competenties. Dit helpt uw kind om een goede start te maken op de basisschool en heeft een positief effect op de verdere ontwikkeling.

Naast het stimuleren van de ontwikkeling van uw kind heeft ook geloofsopvoeding een centrale plaats op voorschool de Rank. We bidden in de kring, we lezen uit de peuterbijbel. Daarnaast gebruiken wij de methode Puk. Hier komen verschillende thema’ s aan bod. Daar worden dan ook bijpassend bijbelverhaal bij gezocht.

De voorschool de Rank bevindt zich in het kerkgebouw van de GKV aan de overkant van de straat. Ondanks dat we niet in hetzelfde gebouw zitten houden we nauw contact met de school. Zo blijven we goed met elkaar verbonden. We stemmen op elkaar af en spelen samen buiten. Waar mogelijk sluit voorschool aan.

De voorschoolgroep is 10 uur per week geopend, verdeeld over 2 dagen. Op de groep is een vaste pedagogisch medewerker te vinden. De openingstijden van De Rank zijn:

Dinsdag: 8.30 – 14.45

Vrijdagmorgen: 8.30 – 12.15

Mocht u vragen hebben kom gerust binnen lopen als de groep is geopend. Of stuur een mailtje naar rank@stichtingpeuterwerk.nl. Ook kunt u kijken op www.stichtingpeuterwerk.nl via de knop Emmen en locatie kunt u ons vinden. U kunt uw kind hier ook aanmelden voor de voorschool.