De Voorschool

Heeft u vragen bel ons (0591)615518

De Voorschool wordt gefaciliteerd door Christelijke Kinderopvang Jiddo.

Christelijke Voorschool De Rank

Op voorschool De Rank kan uw peuter van 2,5 tot 4 jaar terecht om onder professionele begeleiding te spelen en te ontdekken. Spelen op de voorschool heeft een positieve uitwerking op de ontwikkeling van uw kind. Uw kind wordt begeleid in de ontwikkeling van sociale, cognitieve, fysieke en morele competenties. Dit helpt uw kind om een goede start te maken op de basisschool en heeft een positief effect op de verdere ontwikkeling.

Naast het stimuleren van de ontwikkeling van uw kind heeft ook geloofsopvoeding een centrale plaats op voorschool De Rank. We bidden in de kring, we lezen uit de peuterbijbel. Daarnaast gebruiken wij de methode Puk. Hier komen verschillende thema’ s aan bod. Daar worden dan ook bijpassend Bijbelverhaal bij gezocht.

De voorschool De Rank bevindt zich in het kerkgebouw van de NGK aan de overkant van de straat. Ondanks dat we niet in hetzelfde gebouw zitten houden we nauw contact met de school. Zo blijven we goed met elkaar verbonden. We stemmen op elkaar af en spelen samen buiten. Waar mogelijk sluit voorschool aan.

De voorschoolgroep is 8 uur per week geopend, verdeeld over 2 dagen. Op de groep is een vaste pedagogisch medewerker te vinden. De openingstijden van Voorschool De Rank zijn:
Dinsdag: 8.30 – 12.30 uur
Donderdag: 8.30 – 12.30 uur
Mocht u vragen hebben, kom gerust binnenlopen als de groep is geopend. Of neem contact op met Christelijke Kinderopvang Jiddo: 06-11210565 of jiddo@outlook.com.

Voor meer informatie over De Voorschool, kosten en inschrijven zie ook de website van Jiddo.